Sila klik...

Followers

Saturday, September 10, 2011

Nota-nota Matematik Tambahan Tingkatan 4 dan 5 SPM

http://www.scribd.com/doc/52057803/www-KeTam-pja-my-Nota-2-Matematik-Tambahan-Tingkatan-4-dan-5-SPM-2

Kredit link : http://www.scribd.com/doc/52057803/www-KeTam-pja-my-Nota-2-Matematik-Tambahan-Tingkatan-4-dan-5-SPM-2

Kredit : Jank Wenger (Akaun Scribd http://www.scribd.com/jankw )


(Dikemas kini pada 15 Januari 2013)
Atau klik di sini untuk muat turun :
 
Nota Matematik Tambahan Tingkatan 4 dan 5

11 comments:

  1. Kedekut punya cikgu.
    Nak bagi ilmu, jangan nak berkire..
    Nie nak download pun kena bayar..
    Kalau macam ni la, sampai bila melayu nak maju?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada kena bayar..... ^_^""

      Delete
    2. Hahahaa,
      Kesian si cikgu, nak kongsi nota pun kena sindir. sabar ye cikgu.
      si penulis comment, Kesian juga kat anda. tak pasal2 dapat dosa menfitnah. nanti jawab di akhirat ye.

      Terima kasih si cikgu. akan saya gunakan nota ni untuk mengajar student saya.

      Delete
    3. Kepada Anonymous, ini jawapan kepada komen anda yang tidak berasas.

      http://blogsoalanmatematik.blogspot.com/search/label/Komen%20Pengunjung

      Terima kasih diucapkan buat Cikgu Adamm dan Sick Monster kerana membalas komen bagi pihak saya. Saya sudah pun maafkan si penulis komen tersebut.

      Moga perkongsian di blog ini dapat memberi manfaat untuk semua.


      Delete
  2. camna ni....tak blay download ponn

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Cikgu c-lahieda,
      Maaf kerana terlewat membalas komen cikgu. Cikgu sila klik link berikut untuk muat turun :

      https://www.box.com/s/c7k9kk1ry88sztchxst2

      Delete
    2. salam ,

      terima kasih cikgu ats nota..

      ckgu tolong doakan saya cemerlang dalam add maths :)

      Delete
    3. Shamira Farina,
      Cikgu minta maaf kerana terlepas pandang komen anda. Semoga anda terus cemerlang dan sukses apa jua bidang yang anda ceburi.

      Delete

Sila kemukakan komen / cadangan / soalan dengan bahasa yang sopan. "Budi bahasa, Amalan Mulia"

Sila klik..